Prajeme dobrú chuť :)

Cuketa plnená mletým mäsom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Cuketu umyjeme, prerežeme pozdĺžne na polovicu a vydlabeme jadierka.

  2. Krok 2.

    2. Mäso si opražíme na oleji, kým sa zatiahne, pridáme oregáno,cesnak, pretlak, koreniny a necháme dusiť 10 minút. Občas premiešame.

  3. Krok 3.

    3. Cuketu lyžičkou naplníme touto zmesou a naukladáme na plech, na papier na pečenie. Posypeme syrom. Pečieme na teplote 200° cca 30 minút. Syr musí byť do zlatista.



Lievance
Kurací srnčí chrbát
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom