Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cuketa plnená mletým mäsom

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Cuketu umyjeme, prerežeme pozdĺžne na polovicu a vydlabeme jadierka.

  2. Krok 2.

    2. Mäso si opražíme na oleji, kým sa zatiahne, pridáme oregáno,cesnak, pretlak, koreniny a necháme dusiť 10 minút. Občas premiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapečené cestovinky s rybou (tuniakom)
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Obľúbené sladké palacinky