Prajeme dobrú chuť :)

Cuketa plnená mletým mäsom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Cuketu umyjeme, prerežeme pozdĺžne na polovicu a vydlabeme jadierka.

  2. Krok 2.

    2. Mäso si opražíme na oleji, kým sa zatiahne, pridáme oregáno,cesnak, pretlak, koreniny a necháme dusiť 10 minút. Občas premiešame.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Živanská
Buřtguláš s domácim chlebom
Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke s opekanými zemiakmi.