Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 04.08.19

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Rezne prerežeme pozdĺžne na polovicu, naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na panvici z každej strany minútku. Fazuľku si namočíme do teplej vody.

  2. Krok 2.

    2. Poukladáme na naolejovaný plech a na vrch dáme fazuľky a posypeme nastrúhaným syrom.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie prsia v krémovom plášti
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Esterháziho hovädzie pečené