Prajeme dobrú chuť :)

Falošná sviečková na smotane

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 04.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 5
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Umyté a osušené mäso opečieme na oleji zo všetkých strán. Pridáme nakrájanú cibuľu, orestujeme a mäso vyberieme.

  2. Krok 2.

    2.Pridáme nakrájanú zeleniu, koreniny a poriadne orestujeme.

  3. Krok 3.

    3.Mäso osolíme, okoreníme a pridáme do hrnca k zelenine.

  4. Krok 4.

    4. Prilejeme vodu aby bolo mäso do 3/4 ponorené a môžeme dať 1dcl bieleho vína ak máme.

  5. Krok 5.

    5. Necháme dusiť a keď je mäso mäkké, vyberieme ho. Vyberieme aj bobkové listy a zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérom mimo horáku.

  6. Krok 6.

    6.Dáme na späť na horák a vlejeme smotanu. Dochutíme citrónom a soľou.



Bravčové jazýčky na cibuli a zemiakovo - syrové krokety
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Nepečená roláda