Prajeme dobrú chuť :)

Falošná sviečková na smotane

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 04.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 5
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Umyté a osušené mäso opečieme na oleji zo všetkých strán. Pridáme nakrájanú cibuľu, orestujeme a mäso vyberieme.

  2. Krok 2.

    2.Pridáme nakrájanú zeleniu, koreniny a poriadne orestujeme.

  3. Krok 3.

    3.Mäso osolíme, okoreníme a pridáme do hrnca k zelenine.

  4. Krok 4.

    4. Prilejeme vodu aby bolo mäso do 3/4 ponorené a môžeme dať 1dcl bieleho vína ak máme.

  5. Krok 5.

    5. Necháme dusiť a keď je mäso mäkké, vyberieme ho. Vyberieme aj bobkové listy a zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérom mimo horáku.

  6. Krok 6.

    6.Dáme na späť na horák a vlejeme smotanu. Dochutíme citrónom a soľou.



Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
Cestoviny s kuracím mäsom
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom