Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 31.07.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Zložitý
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.1kg zemiakov uvaríme v supke a potrieme na jemnom struhadle, pridáme 250g hrubej múky , 1 vajce , soľ a vypracujeme cesto .

  2. Krok 2.

    2.Vyvalkame na 5 mm a nakrajame na štvorce 5x5 cm. Udene mäso uvarime deň vopred a nakrajame na kocky alebo pomelieme

  3. Celý postup nájdeš SEM



Čokoládový múčnik s kokosovými guličkami
Kurací rezeň v cestičku, zemiaky v šupke
Pečený bravčový bôčik