Ingrediencie
Potrebujeme:
- 8 plátok Bravčová krkovička (8 rezňov)
- 3 KS Vajce
- trochu   Mlieko
-   Strúhanka
- 8 plátok Anglická slanina
- 3-4 KS Paradajka
- 3 PL Kečup jemný
- 2 dl Olej
-   Soľ (podľa chuti)
-   Čierne korenie mleté (podľa chuti)
-   Vegeta (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Rezne naklepeme, obalíme v strúhanke, strúhanku môžme zľahka vklepat do rezňov, potom ich obalíme v rozšlahaných vajíčkach a vložíme na panvicu s rozohriatym olejom. Opečieme z oboch strán asi 2 minúty, vyberieme a vkladáme do zapekacej misy.
-
Krok 2.
Do výpeku, ktorý necháme trochu vychladnúť pridáme asi 2 dcl vody, kečup a 1 čl vegety, necháme to zovrieť a zalejeme rezne. Na rezne poukladáme slaninku a na kolieska pokrájané paradajky, cibuľu a zakryté pečieme v rúre na 180 stupňov ešte 40 minút.
-
Krok 3.
Ako príloha sa k týmto reznom hodí naozaj všetko....rôzne upravené zemiaky, ryža, či cestoviny