Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborný recept na Španielske vtáčiky

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 24.07.19

4.86 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky mäsa vyklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou. Naň položíme plátok slaniny a naň 1/4 vajca, 1/4 párku a polovičku uhorky, pásik kápie a pevne zvinieme. Môžeme spevniť špáradlom, alebo previazat niťou....

  2. Krok 2.

    Takto upravené roládky opečieme na oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier. Do výpeku pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, orestujeme ju a vložíme k nej mäsové roládky, podlejeme a dusíme približne 50 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Cestoviny s kuracím mäsom na smotane
Hríbovo - zeleninová polievočka s haluškami
Mäkkučké linecké koláčiky