Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborný recept na Španielske vtáčiky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 24.07.19

4.86 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky mäsa vyklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou. Naň položíme plátok slaniny a naň 1/4 vajca, 1/4 párku a polovičku uhorky, pásik kápie a pevne zvinieme. Môžeme spevniť špáradlom, alebo previazat niťou....

  2. Krok 2.

    Takto upravené roládky opečieme na oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier. Do výpeku pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, orestujeme ju a vložíme k nej mäsové roládky, podlejeme a dusíme približne 50 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Domáce keksíky
Sviečková na smotane
Pečené koleno, pečené zemiaky