Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové kocky na hrášku s tarhoňou

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.07.19

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cibuľku pokrájame nadrobno a restujeme na masti. Pliecko pokrájame na kocky a pridáme k testovanej cibuľke, pridané soľ, korenie, mletú papriku a rascu. Restujeme spolu s cibuľkou, prikryjeme a pomaly dusíme. Mäsko si pustí vlastnú šťavu, tak ho dusíme, kým šťava nevyvrie, potom môžme ešte podliat vodou a dusíme do mäkka.

  2. Krok 2.

    Potom prisypeme hrášok a necháme prejsť varom. Ak chceme omáčku zahustit, môžme 1 PL hladkej múky rozmiesat v troške vody a priliat do omáčky a povaríme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pudingové rezy s kyslou smotanou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Špagety s mletým mäsom a olivami