Prajeme dobrú chuť :)

Grilovaná krkovička a opekané zemiaky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.07.19

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Maya BA

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Marináda: cca 5 strúčikov cesnaku (ja som dala sušeny cesnak 2 čl) soľ, 1čl mletá paprika, 2 čl korenia štyroch farieb, 1 PL horčice, grilovacie korenie, 1čl mletej rasce kto má rád pikantné 1čl chilli a 2-3dl oleja. Všetko spolu zmiešame

  2. Krok 2.

    Krkovičku nakrájame na plátky, naklepeme a necháme najlepšie cez noc v chladničke v marináde. Aspoň 1 hod. pred grilovaním mäso vyberieme z chladničky a na rozohriatom oleji grilujeme z oboch strán pekne do červena.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Šťavnatá živánska
Pivné rožky
Pečené morčacie mäsko s pečenou zeleninou