Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 11.07.19

4.92 / 5 (12 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Rezne naklepeme, osolíme z oboch strán. Odložíme bokom.

  2. Krok 2.

    Šampiňóny nakrájame na plátky, sprudka opečieme na oleji, vyberieme na tanier. Na výpeku opečieme pripravené rezne, z oboch strán, pridáme korenie a rascu a podlejeme vodou, dusíme do mäkka.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Moravanka
Pečená krkovička, kapusta s karamelom, domáca knedľa