Bravčové karé na prírodno a šampiňónová omáčka
.
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 11.07.19
4.77 / 5 (13 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 5
Zdroj: Iveta Lapinová
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 6 KS Bravčové karé (rezne)
- 8 KS Šampiňóny
- 2 PL Olej
- 1 plátok Maslo
- 1 ČL Zemiakový škrob
-   Čierne korenie mleté (podľa chuti)
-   Rasca (podľa chuti)
-   Ryža (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Rezne naklepeme, osolíme z oboch strán. Odložíme bokom.
-
Krok 2.
Šampiňóny nakrájame na plátky, sprudka opečieme na oleji, vyberieme na tanier. Na výpeku opečieme pripravené rezne, z oboch strán, pridáme korenie a rascu a podlejeme vodou, dusíme do mäkka.