Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 25.06.19

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäsko umyjeme, osušíme. V strede si ostrým nožom urobíme otvor, po celej dĺžke. Tak, aby sme do otvoru mohli natlačiť sušené marhule, koľko sa nám zmesti Môžme dávať z oboch strán, aby bol urobený súvislý rad marhúľ v mäse.

  2. Krok 2.

    Takto upravené mäso osolíme, mierne okoreníme a zo všetkých strán orestujeme na oleji. Potom mäso vyberieme a uložíme do alobalu, dôkladne ho zabalíme, položíme do pekáča a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme v alobale približne 50 minút na 160 stupňov.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom
Kuracie s brokolicovou omáčkou a domáce široké rezance
Cestoviny s kuracím mäsom a brokolicovou omáčkou