Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 23.06.19

3.63 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V hrnci necháme roztopiť slaninu, pridáme cibuľu a neskôr aj pokrájané srdiečka, zarestujeme, zalejeme vodou, pozor !!! nesolíme !!! a dusíme domäkka.

  2. Krok 2.

    Ja varím túto dobrotu v tlakovom hrnci asi 90 minút. Keď je mäso mäkké, pridáme Masox, worchester, korenie a soľ podľa chuti a zahustíme "zápraškou" z vody a trochy hladkej múky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Lievance s jahodovou polevou
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Cuketové krokety so zemiakovou kašou