Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Morčacie stehno na zeleninke

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Monika Brozová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.06.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Monika Brozová

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Morčacie dolné stehná som umyla, narezala a prešpikovala stručkami cesnaku, posolila a posypala grilovacím korením a dala na pekáč, kde som ku nim pridala aj hodne cibule nakrájanej na kolieska, poliala olejom a podliala vodou.

  2. Krok 2.

    Do trúby prikryté alobalom na 210 a po hodine odokryte dopiekla na 190.

  3. Krok 3.

    Špargľu som najprv predvarila, potom nakrájala na menšie kúsky,dala na horúci pekáč s troškou oleja a masla, pridala nakrájanú žltú papriku a baby mrkvičky z konzervy . A už len servírovala



Tradičné bryndzové halušky
Zemiaky na kyslo
Vanilkové rožteky