Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie kúsky vyprážané v rúre

Kuracie kúsky vyprážané v rúre. Kto by nemal rád vyprážané mäsko? Ale v poslednej dobe mi bolo z neho ťažšie, tak som vyskúšala "zdravšiu" variantu.....

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 17.06.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kúsky mäsa opláchneme, osušíme, osolíme a obalíme v klasickom trojobale. Obalené kúsky poukladáme na plech, vyložený papierom na pečenie. Mäso by sa nemalo veľmi prekrývať, pokvapkáme niekoľkými lyžicami oleja a dáme piecť do rúry. 20 minút na 180 stupňov. Po dvadsiatich minútach vyberieme, mäsko obrátime na druhú stranu a pečieme ďalších 20 minút.

  2. Krok 2.

    Mäsko je pekne prepečené a nie je tak napité olejom, ako pri klasickom vyprážaní.... Podávame s novými zemiakmi, varenými s posekanou petržlenovou vňaťou...

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zemiakový šalát bez majonézy
Zemiakovo klobásový špíz
Pravý segedínsky guľáš