Prajeme dobrú chuť :)

Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.06.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

  2. Krok 2.

    Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Vajíčková nátierka so zelerom
Strúhaný syr, hranolky a šalát
Cisárske trhance inak