Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 15.06.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso pokrájame na hrubšie rezne.... Asi tak 2-3 cm.... Osolíme, okoreníme, trošku rasce, sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Nechávame v teple.

  2. Krok 2.

    Špargľu očistíme a nakrájame na rovnomerne kúsky. Vložíme do vriacej vody, osolíme a mierne povaríme. Asi po ôsmich minútach poprášime múkou, dobre premiešame, urobí sa nám jemná omáčka.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Tarhoňa s kuracím mäsom - Tarhoňoto
Grilované kurča na japonsky pôsob
Dukátové buchtičky