Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou

.

Kuchár/ka: Iveta Bergendiová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.06.19

3.77 / 5 (13 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Iveta Bergendiová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové karé s tarhoňou. Mäso nakrájame na 10- 12 kusov a vyklepeme. Cibuľu nakrájame na drobno a na oleji alebo masti speníme. Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu,mletú rascu a premiešame. Pridáme mäso, zalejeme vodou,tak aby mäso bolo zaliate vodou. Počas varenia pridáme vegetu.

  2. Krok 2.

    Tesne pred dovarením pridáme mleté korenie, kápiu(bez šťavy), a necháme spolu prevrieť. Takto získa jedlo zaujímavú sladkokyslú chuť. Môžeme zahustiť múkou,( ale nemusíme). Poprípade môžeme ešte dochutiť korením alebo soľou. Každý ako má rád.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špenátová polievka so smotanou
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Indický puding