Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.04.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Mäso:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájame na veľké kocky, posypeme soľou a korením, pokvapkáme olejom, dôkladne všetko premiešame a uložíme do druhého dňa do chladničky. Potom už len podlejeme vodou a pečieme v dobre uzavretom pekáči (poistíme radšej alobalom) asi 2 hodinky na 170 stupňov domäkka. Pred koncom pečenia odklopíte veko, odoberieme prebytočný tuk a dopekáme do farby. Pre získanie dobrej šťavy nakoniec zalejte trochou vriacej vody.

  2. Krok 2.

    Použitím údenej papriky získa mäso zaujímavú chuť a krehkosť údeného mäsa.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Čokoládová torta
Tvarohové tyčinky
Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky