Prajeme dobrú chuť :)

Najlepšia domáca Mortadela

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.04.19

4.73 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 100 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 8
Zdroj: Maya Ba

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Domáca mortadella. 500g brav. mleté mäso, 250g na kocky pokrájané kuracie mäso, 3 vajcia, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, trochu vegety, na hrubo pomleté farebné korenie, kto chce pridať pokrájané olivy alebo čerstvú červenú papriku atď.

  2. Krok 2.

    Všetky suroviny poriadne premiešať a nechať 12 hodín postáť v chladničke. Potom ešte raz premiešať, naplniť pevný sáčok a variť v horúcej vode 90 minút. Nechať vychladnúť a obaliť v mletej paprike.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Jogurtové langoše
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Provensálske pletenky so slaninou