Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Najlepšia domáca Mortadela

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 02.04.19

4.73 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 100 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 8
Zdroj: Maya Ba

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Domáca mortadella. 500g brav. mleté mäso, 250g na kocky pokrájané kuracie mäso, 3 vajcia, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, soľ, trochu vegety, na hrubo pomleté farebné korenie, kto chce pridať pokrájané olivy alebo čerstvú červenú papriku atď.

  2. Krok 2.

    Všetky suroviny poriadne premiešať a nechať 12 hodín postáť v chladničke. Potom ešte raz premiešať, naplniť pevný sáčok a variť v horúcej vode 90 minút. Nechať vychladnúť a obaliť v mletej paprike.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Závin z lístkového cesta so syrom, šunkou a paprikovými očkami
Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
Nepečená roláda