Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 28.03.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Maya Ba

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cibuľu osmažíme na masti, na strednom plameni, pokiaľ nezozlatne, pridáme paradajky alebo kečup a dusíme spolu s cibuľou na hustejšie kašu. Do tohoto základu pridáme ml. papriku, pokrájané mäso a za stáleho miešania restujeme pokiaľ sa mäso nezatiahne. Osolíme, pridáme nakrájané čerstvé papriky, kto má rád pikantné chilli papričky, podlejeme a dusíme na miernom ohni.

  2. Krok 2.

    Podľa potreby podlievame a dusíme do zmäknutia mäsa. Guláš zahusťovať netreba, počas dusenia po odparení tekutiny sa zahustí sám. ????

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie prsia v krémovom plášti
Bolonské špagety alá MIMI
Loďky z lístkového cesta