Prajeme dobrú chuť :)

Kapustnica s domácou klobásou

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 25.03.19

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 105 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o 100€

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

  2. Krok 2.

    Sušené huby som si predtým namočila a 4x premyla vo vode, a pridala do kapustnice... povarila ešte 15 minút, dochutila červenou paprikou, soľ väčšinou netreba dávať lebo údené je dosť slané.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie zeleninové sote, dusená ryža
Plnená kuracia roláda
Zapečené gnocchi so štyrmi druhmi syra