Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kapustnica s domácou klobásou

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 25.03.19

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 105 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kapustnica : do veľkého hrnca si dám variť údené v celku , 1-2 klobasky ktoré popichám, najlepšie 1 domáca a jedna papriková kvôli farbe. Po cca hodinke pridám nakrájanú kapustu aj s kapustnicou ( kto nemá rád kyslé nemusí dávať kapustnicu - teda šťavu z kapusty ) varím ešte cca pol hodinku a vyberiem mäso aj klobásky.

  2. Krok 2.

    Sušené huby som si predtým namočila a 4x premyla vo vode, a pridala do kapustnice... povarila ešte 15 minút, dochutila červenou paprikou, soľ väčšinou netreba dávať lebo údené je dosť slané.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zemiaky na paprike s domácou klobásou
Taliansko bulharské rizoto
Pečený bôčik s dusenou karí mrkvou