Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 18.03.19

5 / 5 (10 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkou.

  2. Krok 2.

    Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.

  3. Krok 3.

    Ako prílohu podávame zemiakové pyré. Dobrú chuť



Zemiaky na paprike s domácou klobásou
Plnená morčacia roláda so syrom a špenátom
Morčacie v sójovej omáčke