Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku
.
Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 18.03.19
5 / 5 (10 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 4 KS Kuracie stehná (veľké, vykostené)
- 3 KS Vajce
- 3 PL Olej
- 3 PL Solamyl
- 4 strúčik Cesnak (prelisovať)
- 2 PL Horčica plnotučná
- 100 g Bravčová masť (na smaženie)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkou.
-
Krok 2.
Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.
-
Krok 3.
Ako prílohu podávame zemiakové pyré. Dobrú chuť