Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie minirezne v cesnakovom cestíčku

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 18.03.19

5 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cestíčko: Iba zmiešame vajcia, olej, horčicu, soľ, cesnak a Solamyl a všetko dôkladne prešľaháme habarkou.

  2. Krok 2.

    Mäso očistíme a nakrájame na menšie rezne, mierne naklepeme a vložíme do cestíčka, pekne premiešame a necháme marinovať najmenej 12 hodín v chladničke. Potom vyprážame z oboch strán dozlatista.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Cuketový nákyp so syrom