Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie Stroganov, pečené zemiaky a ryža

.

Kuchár/ka: Janka Repjaková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 13.03.19

4.33 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Janka Repjaková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na rozohriatom oleji si osmažíme cibuľku a kuracie mäso, okoreníme, pridáme na jemno nakrájanú kyslú uhorku, lyžičku horčice, trocha kečupu (na začiatok trošku kečupu, na záver sa podľa chuti ním dochuti ) , podlejeme trochou vody a mäsko podusíme.

  2. Krok 2.

    Keď je mäsko hotové, podlejeme ho smotanou, podľa potreby zahustíme (deci studenej vody zmiešať s 1pl hladkej múky a pomaly vlievať za stáleho miešania), pridáme kukuricu, podľa chuti dochutíme korením sušeným cesnakom, sójovou omáčkou a kečupom. Pozor aby sme to neprekyslili.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Cuketové placky fit s tvarohovo-pizza dresingom
Kuracie prsia v horčicovej omáčke so slaninou
Lievance