Bravčová panenka a domáce hranolky
.
Kuchár/ka: Michaela Kubáň
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 12.03.19
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Michaela Kubáňová
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 KS Bravčová panenka
- 1/2 ČL Soľ
- 1/4 ČL Čierne korenie mleté
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Panenku si nakrájame na kolieska. Okoreníme a osolíme. Na rozpálenom ohni opečieme z oboch strán ale len chvíľku, Panenka by mala ostať z vnútra ružová. Ako preliv môžeme použiť výpek
-
Krok 2.
Príloha domáce hranolky. Podávame s “volským okom” a pestom ????