Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčová panenka a domáce hranolky

.

Kuchár/ka: Michaela Kubáň
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 12.03.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Michaela Kubáňová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Panenku si nakrájame na kolieska. Okoreníme a osolíme. Na rozpálenom ohni opečieme z oboch strán ale len chvíľku, Panenka by mala ostať z vnútra ružová. Ako preliv môžeme použiť výpek

  2. Krok 2.

    Príloha domáce hranolky. Podávame s “volským okom” a pestom ????

  3. Celý postup nájdeš SEM



Burizonové guľky
Bravčový tokáň na pastiersky spôsob, slovenská ryža
Rascová polievka s vajíčkom