Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Skvelý segedínsky guláš s knedľou

.

Kuchár/ka: Nina Karol
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 12.03.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Nina Karol

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Osmažíme cibuľu na oleji (alebo bravčovej masti), pridáme nakrájané mäso, osolíme a okoreníme podľa chuti, pridať bobkový list, celé čierne korenie aj mleté, podlejeme vodou a necháme mäso do polovice zmäknúť, potom pridáme kyslú kapustu, červenú mletú papriku, smotanu na šľahanie a dovarime do mäkka, ak vám nebude hustejšia, tak zahustíme múkou či zemiakovým škrobom, odstavíme a zamiešame kyslú smotanu.

  2. Krok 2.

    Peper (guličky) môžete vyloviť po varení a taktiež vyberte aj bobkový list.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Mumie
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Kuracie rizoto so zeleninou