Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové karé na hrášku

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: ELA
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 04.03.19

5 / 5 (20 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: ELA

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Úplne klasika :), na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak tiež nadrobno a keď je do zlatova upražená, pridáme mäsko nakrájané na pozdĺžne rezance, šampiňóny, všetko osmahneme podlejeme vývarom a dusíme.

  2. Krok 2.

    Keď je mäsko mäkké, dochutíme podľa seba ja dávam aj 1 lyžicu horčice, trochu worčestrovej omáčky, pretlačím ešte jeden cesnak a mleté korenie. Pridáme kukuricu a hrášok (ja mrazený), necháme prevrieť a hotovo.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hovädzí guľáš na rakúsky spôsob
Plnená zemiaková placka s kuracím mäsom
Punčová roláda