Bravčové karé na hrášku
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: ELA
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 04.03.19
5 / 5 (21 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: ELA
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 Kg Bravčové karé
- 1 KS Cibuľa (väčšia)
- 1-2 strúčik Cesnak (podľa chuti)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Úplne klasika :), na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku, cesnak tiež nadrobno a keď je do zlatova upražená, pridáme mäsko nakrájané na pozdĺžne rezance, šampiňóny, všetko osmahneme podlejeme vývarom a dusíme.
-
Krok 2.
Keď je mäsko mäkké, dochutíme podľa seba ja dávam aj 1 lyžicu horčice, trochu worčestrovej omáčky, pretlačím ešte jeden cesnak a mleté korenie. Pridáme kukuricu a hrášok (ja mrazený), necháme prevrieť a hotovo.