Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zapečené mäsové rolky s mozzarellou

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 27.02.19

4.71 / 5 (17 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 5
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    2 balenia mozarelly (celkom 200g, každú guľôčku rozrezať na 6 dielikov), 12 veľkých plátkov anglickej slaniny, 300g tvrdého syra (použila som obyč. Eidam, najemno nastrúhať), 2 tégliky smotany na šľahanie (celkom 400g), 1/2 téglika mlieka (kelímok je myslený ten od smotany), 4 lyžice kečupu, 2 lyžice ajvar (zeleninová pasta), 1/2 lyžičky mletého čili, čerstvá bazalka ( nasekať).

  2. Krok 2.

    Každý kúsok mozarelly dôkladne zabaliť do fašírky, utvoriť valčeky, obaliť každý jednotlivo plátkom anglickej slaniny a naskladať do pekáča alebo zapekacej misy.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Syrové fašírky
Maslové zemiaky s plnenou paprikou