Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie s hranolkami

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 23.02.19

4.43 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V panvici orestujeme na oleji papriku a dáme si ju bokom do misky. Kuracie mäso si okoreníme podľa chuti, necháme v chladničke aspoň hodinku odležať, potom obalíme v Solamylu a sprudka orestujteme, zastrekneme sójovou omáčkou a miešame, kým sa nevpije do mäsa, potom podlejteme horúcou vodou, aby sa urobil sosík a pridáme tie orestované papriky. Dochutíme soľou, korením, občas pridám trebarz cesnak na plátky, sezamové semienka alebo sterilizované fazuľové klíčky.

  2. Krok 2.

    Ako prílohu podávame hranolčeky aké máme radi :) Dobrú chuť

  3. Celý postup nájdeš SEM



Klasické čokoládové cookies
Jednoduchý jahodový koláč
Andalúzsky dresing z Debrecínskej bagety