Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčové s ryžou a vajíčkom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 20.02.19

4.6 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové mäso nakrájame na plátky a naklepeme (dnes som použila pliecko), osolíme, okoreníme a sprudka orestujte na panvici. Potom naskladáte do tlakového hrnca, zalejte vodou, aby bolo mäso ponorené, pridám Masox, soľ, na kolieska pokrájané párky, anglickú slaninu (na kocky), sterilizované uhorky (na plátky).

  2. Krok 2.

    Varím asi 20 minút, potom vypnem a nechám dôjsť. Mäso vyberiem, odoberiem si do hrnčeka trochu vývaru, nechám vychladnúť a potom v ňom rozmiešame múku, vlejeme späť do hrnca a prevaríme, nakoniec pridám do omáčky na kocky pokrájané varené vajcia a dochutíme (soľ, korenie, sojovka).

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hovädzia roštenka s kôprovou omáčkou
Cícerová kaša s miniklobáskami
Jogurtové langoše