Prajeme dobrú chuť :)

Bravčové s ryžou a vajíčkom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 20.02.19

4.5 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 5
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bravčové mäso nakrájame na plátky a naklepeme (dnes som použila pliecko), osolíme, okoreníme a sprudka orestujte na panvici. Potom naskladáte do tlakového hrnca, zalejte vodou, aby bolo mäso ponorené, pridám Masox, soľ, na kolieska pokrájané párky, anglickú slaninu (na kocky), sterilizované uhorky (na plátky).

  2. Krok 2.

    Varím asi 20 minút, potom vypnem a nechám dôjsť. Mäso vyberiem, odoberiem si do hrnčeka trochu vývaru, nechám vychladnúť a potom v ňom rozmiešame múku, vlejeme späť do hrnca a prevaríme, nakoniec pridám do omáčky na kocky pokrájané varené vajcia a dochutíme (soľ, korenie, sojovka).

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie prsia v trojobale so sezamom a nové zemiaky
Pečené bravčové líčka so zemiakovo-hráškovým pyré
Hovädzie znojemské mäso s ryžou