Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Krkovička s cesnakom a zemiakmi

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.02.19

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku očistíme a nakrájame na plátky niečo viac ako 1cm hrubé. Jemne ich naklepeme.

  2. Krok 2.

    Mäso vložiť do pekáča s trochou oleja, posypať korením, na každý plátok dať lyžicu leča, položiť anglickú a šunkou a posypať syrom. Upiecť v rúre domäkka a ku koncu pečenia zaliať trochou smotany.

  3. Krok 3.

    Podávame s varenými zemiakmi s maslom a kmínom.



Karfiolovo-cuketové ragú
Jogurtová bomba
Dukátové buchtičky