Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Krkovička s cesnakom a zemiakmi

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.02.19

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku očistíme a nakrájame na plátky niečo viac ako 1cm hrubé. Jemne ich naklepeme.

  2. Krok 2.

    Mäso vložiť do pekáča s trochou oleja, posypať korením, na každý plátok dať lyžicu leča, položiť anglickú a šunkou a posypať syrom. Upiecť v rúre domäkka a ku koncu pečenia zaliať trochou smotany.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špenátová bábovka
Plnená kapusta - holúbky
Rascová polievka s vajíčkom