Krkovička s cesnakom a zemiakmi
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.02.19
5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 800 g Bravčová krkovička
- 200 g Anglická slanina
- 150 g Šunka
- 250 ml Lečo
- 1 balíček Korenie (krkovička s cesnakom)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Krkovičku očistíme a nakrájame na plátky niečo viac ako 1cm hrubé. Jemne ich naklepeme.
-
Krok 2.
Mäso vložiť do pekáča s trochou oleja, posypať korením, na každý plátok dať lyžicu leča, položiť anglickú a šunkou a posypať syrom. Upiecť v rúre domäkka a ku koncu pečenia zaliať trochou smotany.