Prajeme dobrú chuť :)

Kurací mletý rezeň chrumkavý

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.02.19

4 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: ‎Simona Simus le Vanova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia si ,,pomelieme,, v kuchynskom robote, pridáme dva vajíčka, posekanú kapiu, posekanú petržlenovú vňať, troška strúhanky, soľ, korenie čierne mleté, nadrobno posekanú polovicu cibule a cesnaku.

  2. Krok 2.

    Na obalenie budeme potrebovať buď obyčajnú strúhanku alebo posekame cornflaksy. Zo zmesi si vytvarujeme rezne, namočíme najprv do cestíčka (jedno vajco, muka hladká=riedše cestíčko) a potom do strúhanky alebo cornflaksov a vypražáme.

  3. Krok 3.

    Podávame s prílohou podľa chuti. Zemiaková kaša (pyré) je veľmi dobrá voľba. Dobrú chuť



Skvelá šošovicová polievka
Cuketové guličky so zemiakovou kašou
Falošná sviečková na smotane