Prajeme dobrú chuť :)

Znojemská hovädzia pečienka

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 19.02.19

4.4 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Maya Ba

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masti si sprudka krátko opečieme osolené (nakrájané na plátky), horčicou potreté mäso. Odložíme bokom a vo výpeku orestujeme pokrájanú slaninku, potom pridáme nasekanú cibuľu a opečieme do hneda. Mäso pridáme k cibuli, podlejeme vývarom a dusíme. Neskôr podlievame len nálevom zo ster. uhoriek. Pred koncom pridáme nakrájané ster. uhorky a krátko podusíme.

  2. Krok 2.

    Podávame s ryžou, prípadne aj uhorkovým šalátom ako na fotografii.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Krehké šatôčky s kyslou smotanou
Švédske mäsové guľky