Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Znojemská hovädzia pečienka

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 19.02.19

4.4 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Maya Ba

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masti si sprudka krátko opečieme osolené (nakrájané na plátky), horčicou potreté mäso. Odložíme bokom a vo výpeku orestujeme pokrájanú slaninku, potom pridáme nasekanú cibuľu a opečieme do hneda. Mäso pridáme k cibuli, podlejeme vývarom a dusíme. Neskôr podlievame len nálevom zo ster. uhoriek. Pred koncom pridáme nakrájané ster. uhorky a krátko podusíme.

  2. Krok 2.

    Podávame s ryžou, prípadne aj uhorkovým šalátom ako na fotografii.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Mätová limonáda
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Kuracie na smotane