Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pivný guláš z teľacieho mäsa

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 17.02.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 260 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso očistíme, odblaníme a nakrájame na veľké kocky. Tie sprudka orestujeme na masti (restujte po častiach) a odložíme do pomalého hrnca. Vo výpeku orestujeme pekne dohneda cibuľu, zalejeme trochou vývaru a necháme chvíľku odvariť.

  2. Krok 2.

    Všetko vlejeme do hrnca k mäsu, pridáme cesnak, paradajkový pretlak, mletú papriku, mleté ​​čierne korenie, soľ a pivo, zalejeme vývarom, aby bolo mäso ponorené, uzavrieme a varíme na nižší stupeň asi 4 hodinky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Čerešňový koláč s čokoládou a syrom
Ovocný šalát
Morčacie v sójovej omáčke