Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Koložvárska (Klužská) kapusta

Tato Palo si pochvaloval. Je to to recept ešte od mojej mamky..

Kuchár/ka: Jarmila Laufová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.02.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Jarmila Laufová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kapustu (ak je mohutná tak pokrájame a premyjeme) udusíme na slaninke so sľou. Na časti cibuľke orestujeme mäso so soľou, peprom a paprikou.

  2. Krok 2.

    Zvlášť uvaríme ryžu v slanej vode a kúskom vegety.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Čokoládovo - brusnicová torta
Hovädzí guľáš na rakúsky spôsob
Staročeský pečený bravčový bok