Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zemiakové gnocchi so špenátom a kuracím mäsom

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 16.02.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 5
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Použila som stehenné mäso, podľa mňa je šťavnatejšie a chutnejšie než prsia, očistiť a nakrájať na väčšie kúsky

  2. Krok 2.

    Na oleji necháme zozlatnúť nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a zarestujeme. Do hrnca potom vsypeme umyté listy špenátu (predtým môžeme veľké listy nasekať), pridáme cesnak, karí, korenie a rozdrobíme bujónovú kocku, ľahko podlejeme vodou a dusíme asi 15-20 minút pod pokrievkou, občas premiešame. Potom zalejeme smotanou a za občasného miešania necháme zmes zhustnúť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečený bôčik s dusenou mrkvou
Domáci chlebík bez kysnutia
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive