Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Sviečková na smotane

.

Kuchár/ka: Michaela Kubáň
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 07.02.19

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 100 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Michaela Kubáňová

Ingrediencie

Omáčka:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájame, ochutíme, prešpikujeme a opečieme na prudkom ohni z obidvoch strán.Do mäsa a výpeku pridám očistenú prekrojenú zeleninu.Dáme koreniny podlejeme vodou alebo vývarom a prikryjeme alobalom .Pečieme v rúre kým nie je mäso hotové asi 1 hodinu. Mäso vyberieme, rozmixujeme zeleninu, pridáme šlahačkovú smotanu, pokvapkáme citronom. Podávame s knedľou a brusnicami. Dobrú chuť



Segedínsky guláš
Hruškovo zelerová krémová polievka
Krkovička s kyslou kapustou, pečené zemiaky