Prajeme dobrú chuť :)

Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 07.02.19

4.57 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Petra Mokrišová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Klasicky si pripravíte mäso - nakrájať, opiecť, okoreniť, osoliť, podliať vodou, môžte dať aj horčicu a dusiť takmer do mäkka. Pred koncom si pridáte fazuľky struky (ja mam radšej chrumkavejsie, takže takmer pred koncom ich pridám a kukuricu) A zahustíme jemne solamylom (resp.mukou)

  2. Krok 2.

    Ryžu varíme podľa zvyku alebo návodu na obale, no pridáme kurkumu, ta pekne zvýrazni chuť.



Zeleninové rizoto s kuracím mäsom
Kuskus kari kuracie v sezame
Francúzsky Quiche