Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 07.02.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Petra Mokrišová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Klasicky si pripravíte mäso - nakrájať, opiecť, okoreniť, osoliť, podliať vodou, môžte dať aj horčicu a dusiť takmer do mäkka. Pred koncom si pridáte fazuľky struky (ja mam radšej chrumkavejsie, takže takmer pred koncom ich pridám a kukuricu) A zahustíme jemne solamylom (resp.mukou)

  2. Krok 2.

    Ryžu varíme podľa zvyku alebo návodu na obale, no pridáme kurkumu, ta pekne zvýrazni chuť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ovocný energy punč
Venčeky s maslovo-pudingovým krémom
Šuhajdy z bielej čokolády