Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Gordon Blue a zemiakové pyré

.

Kuchár/ka: Michaela Kubáň
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 07.02.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Michaela Jajcayová Kubáňová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia prekrojíme, jemne naklepeme ochutíme jemne soľou a čiernym korením (soľ opatrne syr aj šunka sú slané) na mäsko dáme plátok šunky a plátok syru.Mäso preložíme do “taštičky” a uzavrieme špáradlom. Dáme si variť zemiaky pokrájané na kocky do osolenej vody. Kým sa uvaria obalíme si mäso v trojobale Hl.múka ,vajíčko a strúhanka. Na vyprážanie použijeme väčšie množstvo oleja.Keď máme olej rozpálený teplotu znížime a vyprážame do zlatista z obidvoch strán.

  2. Krok 2.

    Vypražené rezníky ukladáme na plech. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov a dopekáme 10-15minút v rúre .Treba kontrolovať aby nezhoreli. Čas je individuálny od hrúbky mäsa.Do uvarených zemiakov pridám štvrť masla ,smotanu a vyšľaháme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Španielske vtáčky
Šampiňónová dubáková krémová polievka