Prajeme dobrú chuť :)

Karfiol s hovädzím rebrom a hlávkový šalát

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Naďa Vágnerová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 24.01.19

5 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Naďa Vágnerová‎

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o 100€

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Karfiolový mozoček, varené hovädzie rebro .... Hovädzie rebro umyjeme, zalejeme studenou vodou, osolíme, pridáme guľôčky nového korenia, čierneho korenia, 1 bobkové listy a uvaríme do mäkka. 1 stredný karfiol uvaríme na skus v osolenej vode a potom prudko schladíme studenou, aby sme zastavili proces varu. 1 väčšiu cibuľu nakrájame na jemno a opražíme do ružova, pridáme nasekaný karfiol, soľ, drvenú rascu, štipku muškátového kvetu, prehrejeme, zalejeme rozšľahanými vajcami .... 6-8, podľa veľkosti karfiolu a necháme zraziť. Nakoniec vmiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať.



Škvarkové trojuholníky so slivkovým lekvárom
Bravčová krkovička s cibuľou
Domáce rohlíky či rožky