Fazuľová na kyslo s údeným mäsom
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.01.19
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 0.5 Kg Fazuľa červená
- 0.5 Kg Bravčové rebrá (údené)
- 2 KS Bobkový list
- 0.5 Kg Údené mäso (rolka)
- 1 ČL Nové korenie
- 2 ČL Červená paprika sladká
- 2 PL Ocot
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Fazuľu som namočila deň vopred, dala variť vo vode s bobkovým listom novým korením a rebrami, pridala nakrájanú údenú rolku, varila kým fazuľa nezmäkla, pridala zemiaky na kocky a zahustila vo vode rozmiešanou múkou a červenou paprikou, stačí malo muky je to polievka takže nie moc husté ,soľ nedávam údené je samo o sebe slané, ale ak niekto chce na konci dochutiť soľou