Prajeme dobrú chuť :)

Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.01.19

4.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 110 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso nakrájať na kocky do pekáča, pridať cibuľu a cesnak. Vo vode rozmiešať Solamyl a naliať na mäso, pridať korenie a Masox, promiešať, priklopiť a vraziť na 1,5 hodiny do rúry, bez miešania a odklápania!!! Do hotového som pridala sterilizovanú kápiu.

  2. Krok 2.

    Noky: 1 sáčok "Bramborové těsto BASK" (400g), 1 cuketa cca 350g (nahrubo nastrúhať i aj so šupkou), 1 vajce, 200ml vody, poprípade pridať podľa potreby, aby cesto bolo mierne lepkavé, ale vo vode sa nerozvarilo (hádžem do vriacej vody skúšobnú noku :-)). Z cesta nakrájať noky, pováľať v hrubé múke, aby sa nezlepili a hádzať do vriacej osolenej vody. Variť asi 10 minút, potom scediť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Výborný hrnčekový čokoládový koláč
Bratislavské pliecko s cestovinami
Hrnčekové muffiny