Prajeme dobrú chuť :)

Hovädzia roštenka na hubách

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Naďa Vágnerová
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.01.19

4.55 / 5 (11 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Naďa Vágnerová‎

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o 100€

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky roštenky ľahko naklepeme, osolíme a opepríme. Na kúsku sádla opečieme tak 2 veľké, nebo 3 stredné na jemno nakrájané cibule a orestujeme do zlata. Na tento základ položte roštenky, opečte z oboch strán, pridajte sušené huby, zalejte vývarom a duste pod pokrievkou do mäkka. Roštenky vyberte, omáčku zahusťte zápražkou, prevarte, dochuťte soľou, peprom.

  2. Krok 2.

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť

  3. Celý postup nájdeš SEM



Marhuľové knedličky z tvarohového cesta
Kravička alebo dvojfarebný koláč
Losos na ananáse a špargli