Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hovädzia roštenka na hubách

.

Kuchár/ka: Naďa Vágnerová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 14.01.19

4.5 / 5 (10 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Naďa Vágnerová‎

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Plátky roštenky ľahko naklepeme, osolíme a opepríme. Na kúsku sádla opečieme tak 2 veľké, nebo 3 stredné na jemno nakrájané cibule a orestujeme do zlata. Na tento základ položte roštenky, opečte z oboch strán, pridajte sušené huby, zalejte vývarom a duste pod pokrievkou do mäkka. Roštenky vyberte, omáčku zahusťte zápražkou, prevarte, dochuťte soľou, peprom.

  2. Krok 2.

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť

  3. Celý postup nájdeš SEM



Medové rezy s kyslou smotanou
Vyprážaný karfiol v hráškovom cestičku
Nepečený jahodový rez MILÁČIK