Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Fazuľový guláš z údeným mäsom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.01.19

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Fazuľu necháme namočiť na noc vo vode. 2 cibuľky nakrájaných na drobno orestujeme na bravčovej masti, potom pridáme na kocky nakrájanú papriku a paradajky sprav. Tak povediac ako lečo základ, pridáme mäso jemne posolené a okorenené, pridáme 3 bobkové listy a podlejeme to s vývarom. Neskoršie pridáme fazuľu a nakrájaný petržlen, zeler a mrkvu .Na konci asi po hodine, na to spravíš zásmažku (olej múka cesnak červ.ml.paprika)



Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
Zdravý cestovinový šalát
Gordon Blue a zemiakové pyré