Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 14.01.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mäso som dôkladne očistila od tuku a blán a potrela cesnakom so soľou a posypala mletým sušeným rozmarínom. Nechala som v chladničke dva dni pekne preležať a potom podliala vývarom z kostí a zvoľna piekla v zakrytom pekáči do mäkka. Ku koncu pečenia som ich nechala odkryté, aby chytilo peknú farbičku.

  2. Krok 2.

    Podávame so špenátom a knedlíkom

  3. Celý postup nájdeš SEM



Vyprážaný hermelín v cestíčku s brusnicami
Morčacie prsia zapekané so zeleninou
Kari kura so syrovou omáčkou