Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kuracie prsia so zeleninou

Kuracie prsia s provensálskym korením a zeleninkou :).

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.01.19

5 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Kuracie prsia som prerezala na polovicu pozdĺžne, naklepala na 2cm, nakorenila provensálskym korením a opiekla na panvici z každej strany 5min.

  2. Krok 2.

    Vo woku som si na olivovom oleji opražila mrazenú zeleninu Asian wok, podliala 4mi lyžicami vody, posolila a dusila , potom pridala plátky masla a nechala rozpustiť ešte dusením, keď bola mäkká tak hotovo na tanier :)

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špagety s petržlenovou vňaťou
Najlepší domáci zemiakový prívarok s fašírkou
Grilované morčacie prsia na karí s cuketou