Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bravčová krkovička s cibuľou

Bravčová krkovička s cibuľkou, ryža a mrkvový šalát. Dobrú chuť prajem.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 03.01.19

5 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janka Kovalčíková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Krkovičku naklepeme, osolíme, pomrieme horčicou a poukladáme na vymastený pekáč. Nakrájame cibule na plátky a cesnak na drobno. Na každý plátok krkovičky poukladáme pripravené plátky cibule a nakrájaný cesnak a posypeme čiernym mletým korením. Podlejeme 1 dcl vody a zakryjeme alobalom, dáme piecť do rúry cca 1,5 hod. pri 200 stupňoch. Podávame s ryžou a mrkvovým šalátom a inou zeleninkou.



Šampiňónová polievka zo zemiakmi
Tatarský biftek
Domáci punč