Bravčová krkovička s cibuľou
Bravčová krkovička s cibuľkou, ryža a mrkvový šalát. Dobrú chuť prajem.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.01.19
5 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Janka Kovalčíková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 Kg Bravčová krkovička
- 2 strúčik Cesnak
- 2 KS Cibuľa (veľké)
- 1 ČL Čierne korenie
- 2 PL Olej
- 1 ČL Soľ (podľa chuti)
- 300 g Ryža
- 3 KS Mrkva
Príloha:
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Krkovičku naklepeme, osolíme, pomrieme horčicou a poukladáme na vymastený pekáč. Nakrájame cibule na plátky a cesnak na drobno. Na každý plátok krkovičky poukladáme pripravené plátky cibule a nakrájaný cesnak a posypeme čiernym mletým korením. Podlejeme 1 dcl vody a zakryjeme alobalom, dáme piecť do rúry cca 1,5 hod. pri 200 stupňoch. Podávame s ryžou a mrkvovým šalátom a inou zeleninkou.