Prajeme dobrú chuť :)

Čevapčiči s opekanými zemiakmi

Čevapčiči z hovädzieho a bravčové mäska. Obedová lakocinka zaručí že tanier ostane prázdny.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.11.18

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 8
Zdroj: Jana Jonisová Kazimirová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Mleté mäso zmiešame s korením,soľou,paprikou, prelisovaným cesnakom, nadrobno nakrájanou cibuľou, majoránom a vajíčkami.

  2. Krok 2.

    Vytvarujeme si z nich šulky na tvar čevapčiči, usmažíme ich na oleji.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Teľacie kocky na majoráne s cestovinami
Špenátový koláč
Kuracia zmes a cukeťáky z muffinového plechu