Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pirohy s údeným mäsom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.11.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Údené mäso na drobno nasekáme alebo premelieme mlynčekom a zmiešame s opraženou cibuľkou.

  2. Krok 2.

    Zemiaky uvaríme v šupke. Uvarené a vychladené ošúpeme. Na dosku si preosejeme múku. Do nej na jemnom strúhadle na strúhame zemiaky, pridáme vajíčko, soľ a hnetieme cesto. Cesto rozvaľkáme a narežeme na štvorčeky. Plníme pripraveným mäsom a zliepame po okrajoch.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Domáci vaječný likér
Bravčová panenka so syrovou omáčkou
Kopčekový múčnik